Hurtig forbindelse

Internet er en af de vigtigste ressourcer i vores datacenter. Og derfor har vi også rigeligt af det. Vores kapacitet på vores internetforbindelser er aldrig mere end 50% belastede i normal drift. Det sikrer at vi har ekstra kapacitet til spidsbelastninger. Vi får leveret internet fra flere store internetudbydere.

wave

Hardware fra kendte leverandører

Stort set alt hardware brugt til at drifte VPN-Byen er leveret af amerikanske Dell. Dell har mange års erfaring i udvikling af klippestabile servere. Vores servere har lavt strømforbrug og lang levetid. Det besparer både klimaet og det holder også omkostningerne nede.

wave

Sikker strømforsyning

Stabilitet er et nøgleord i vores datacenter. Vores servere bliver normalt forsynet med strøm fra elnettet. Hvis der er udfald på elnettet drives alle servere videre uden afbrydelser på batteribackup i ca. 30 sekunder hvorefter vores generatoranlæg tager over. Både batteribackup og generatoranlæg testes og vedligeholdes med jævne mellemrum. I solrige timer forsynes en del af vores datacenter med grøn strøm fra vores solcelleanlæg.

wave