Cookie/Privatlivspolitik VPN status: Du er ikke logget på VPN-Byen
1371518224_tv

Se dansk TV i udlandet

Befinder du dig uden for danmark, men gerne vil have muligheden for at kunne se dansk Net TV såsom TV2 i udlandet? Kan du heller ikke bruge danske net tjenester når du befinder dig i udlandet? Eller kræver en hjemmeside at du har en dansk IP-adresse? Med VPN er du altid forbundet med en dansk IP-adresse, som giver dig mulighed for at benytte alle danske net tjenester, selvom du befinder dig i udlandet!

Opret abonnement
1371510686_firewall

Undgå blokeringer

Spærrer din arbejdsgiver, administrator eller internetudbyder for sider eller services, du gerne vil kunne bruge? Bor du i et land der blokerer for Skype, Facebook, Youtube og andre sider, du gerne vil bruge? Eller befinder du dig på en skole hvor der er blokeret for spil?

Med VPN har du altid adgang til det store internet uden blokeringer!

Opret abonnement
1371510686_firewall
1371518574_Android-Camera

Anonymitet

Er du træt af at blive overvåget af din administrator eller udbyder, når du surfer rundt? Med en VPN forbindelse er din trafik altid krypteret, og du kan hverken blive overvåget af din lokale eller eksterne administrator!

Med VPN kan du trygt og roligt surfe rundt uden at skulle være bange for at blive afsløret i, hvad du bruger internettet til. For eksempel hvis du vil se TV2 i udlandet.

Opret abonnement